Loading...

Friday, July 31, 2009

Back to Kroh.........Elakkan H1N1....Ipoh Time!!!!!!!!!!!!!!!

Hai kwn2..........
Sori dah lama xpost blog..
Skrg I with my hubby n my little baby kat Ipoh.
Td pagi baru bertolak sebab nak amik gambar kali ke 2 utk Thesis then esok my hubby ada tournament bola kat HABUK (Hospital Bahagia Ulu Kinta).
Mesti plik kan knp aku ada kat Perak skrg ni?
Sbnrnya start hr Rabu 29/07/09 UPM diisyhtiharkan cuti selama seminggu akibat penularan virus H1N1.
So aku balik umah hubby nak elakkan virus ni dr my little baby..takut sbb kat Malaysia dah 4 kes kematian akibat wabak ni.
So Selasa ni aku balik smula ke UPM..
Sementara tu leh la aku spend more time with MY HUBBY......(^_^)
Ok la...xleh lama2 sbb jap g nak key in data..
Sok nak g sokong hubby lawan bola..
Nt aku uploadkan gambar2 ek...
Salam.............Daaaaaaaaa...............(^_^)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...