Loading...

Thursday, July 2, 2009

1st day THUMBPRINT..(^_^)

Ari ni 1st day aku thumbprint..so pepagi lg aku bgn n siap2 ke fakulti untuk thumb check in. Aku thumprint kira2 kul 8.30 am. After that, aku ke rumah lama amek balik bookshelf yg aku tggl ari tu. Lps ke rumah sewa aku n hubby bli tiket bas utk hubby then kami balik lepak2 kat umah. Lgpun kat umah ada my cousin tgh sakit...chickenpop..so aku lepak kat umah sambil temankan Akil..my cousin. As usual tghr kami lunch then kul 5.30 aku n hubby serta anith kuar g fakulti nak thumb check out. Lps tu aku bli keropok n cucuq cempedak n lepak kat persiaran putrajaya. Ala..kat tasik putrajya dekat ngan masjid tu. Anith syok betul dok kat ctu dah la ms tu berangin jek...(^_^).Lps tu kami ke ALLAMANDA and kat sn aku n hubby lpskan kempunan dihati...hehehe. Nak tau ape dia?? Kami jumpa A&W............. Mmg lama giler cr kat tempat kami tp xde. Waaaahhhh....puas btul dpt minum Rootbeer Float..(^_^). Then kami ke carefour pastu balik. Sampai umah dalam kul 9.30 pm. Aku tdokan anith n aku trus update blog n...dah nak tido..jumpe sok ek..daaaa............(^_^)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...