Loading...

Sunday, June 28, 2009

Overdue Date..hehehehhhh

Alamak...ter'overdue' date la nak g KL. Patutnya time ni aku dah sampai KL tp masih kat Kroh lg...:). Ape kesnya ni??? Haaa..mcmni ceriteranya...smlm aku n hubby kuar g jenjalan kat Sg Petani. Nt dah lama pulak x g Sg Petani..konon je la padahal every weekeng g sn..hehehe. Sonok sgt dapat jenjalan ngn hubby n my lovely daughter. Tp xbli pape pun. Just 'window shopping' tp melekat gak pampers Anith..huggies (sbb sale)..(^_^).
Tghr kitorg just mkn kat restoran RASAMAS. Mkn ns lemak jek..hehehe. Balik pastu sggh pasar malam Baling bli makanan utk mkn malam..hubby-laksa n aku-mihun sup..yummy!!!!.
Mlm smlm kami tido lambat sbb layan crita 'Transformers'..hehehe. So pg td aku decide ngan hubby nak bertolak pg esok sbb kereta x servis lg. Lgpun smlm xsemangat lgsung nak kemas brg. Anith pun batuk2..cian Anith....:'(
Then, pg td aku, hubby n Anith g pasar pagi kat Baling. Tujuannya nak cari tudung..alhamdulillah tudung yg dicari jumpa. Tp aku jumpa 1 brg yg mmg lama hubby nak bli..FLIP FLAP FLOWER...mak uder..along dah bli dah flip flap flower tu...:). Tambah plak tgh lelong..rm10 satu so aku amik 2 FLIP FLAP FLOWER tu. Kaler biru utk keta abg n kaler merah utk 'tenggilingku'..hehe..(nama timangan my keta la...heheh).
Ni la FLIP FLAP FLOWER tu...



Ni abg punyer..kaler biru yg cute



Its mine...(^_^)..garang...harrrr...


Sebenarnya aku br lps kemas2 n masukkan brg dalam keta. Sok nak bertolak pg2 sbb nak sggh Ipoh servis keta. Then, br bertolak balik g KL...Doakan kami selamat sampai ye...kla..daaa....salam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...