Loading...

Monday, June 8, 2009

Mmmmm.....

Boringnyer......
Abg x blik lg n my little gurl pun tdo. So, utk hilangkan boring aku update blog sambil tgk cte Jane Doe kat Hallmark Channel (ASTRO). My hubby x balik lg. Tghr pun xbalik makan lg sbb bz ngan keja ri ni. Td hubby g Grik jap sbb kena jumpa bos. Aku msk ayam msk sambal n sup sayur kat hubby ari ni. Mlm ni mybe grg mihun je kot sbb mlm ni famili aku dr kelantan sampai. Skrg depa dalam perjalanan..(^_^). Em kat pengkalan hulu ni cuaca panas. Dah seminggu dah mcm ni. Anith sampai xberbaju tghr..cian kat dia panas. Xpe dalam umah seksi xpe..hahaha. Kebun sayur aku kat blkg umah pun nmpak kering jek tp cili still keluarkan hasil. So, xyah la aku bli cili kat pasar..hehehe. Em lambatnyer abg balik...tp xpe ayg tau abg bz ri ni. Ok la, anith dah merengek tu. Dah bgn la tu..hehehe. K, nt aku update lg ek...daaa.....salam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...