Loading...

Saturday, June 27, 2009

Huhuhuhu...:(..1 Day Left....

Tggl sehari lg aku kat Perak before ke UPM smbung study....:(
Sedih rasa...terpaksa jauh dari abg..
Lebih sedih lg puasa taun ni pun xleh puasa full skali ngan abg...wpun aku mesti xakan full..hehehe.
Insyaallah aku akan "kuat" kat sana & harap moga aku dapat submit thesis sem buka nt..amin.
Anith aku bwk g UPM tp yg membimbangkan aku n hubby kes H1N1 ni..risau kat Anith..Hmmm..
Hubby aku bekalkan penutup hidung utk aku n Anith..harap smua ok..Thanks syg...
Hmmm...xsemangat nak key in data bila pikir..hmmm...be strong marsha....!!!!!!

Anniversary...August!!!!
Aku ingat sempena anniversary kami ogos nt aku nak wat suprise party wat hubby ku..just us ok..:)
Aku ada cakap kat abg nak candle light dinner tp abg senyum jek...hehehe.
Xtau la mcmn mybe abg pun ada suprise....btul x syg...hehehe
Em harap smua ok kat sn nt...amin..
K la..da lewat mlm ni..sok jumpe lg k...daaaa.....
Salam...


4 comments:

  1. dont worry..u still got pak tam & family.
    u wont b alone at all. :)
    insya Allah, x lma tu..mak ude last pose srg2 je sahur & bbuka. mmg sdih gile. nobody around.
    but, Alhamdulillah, skrg tggl 21ari je lg sblm blh bsama pak ude smula. hrp2 smua bjalan lncar. amin.

    eee...rs mcm x pcaya rupa2ny dh 11bln 1mggu mak ude dok srg2. bdebarny...
    xD

    ReplyDelete
  2. Thanks mak ude for ur support. Actually mak ude, taun ni kira taun ke2 Along xpuasa skali ngan hubby. Taun lps posa xskali,pastu raya pun xskali...huhuhu

    ReplyDelete
  3. thn lps npe along x braye dgn shahir?
    x kesah la kn x nyambut lg pn, npe xleh rya skli.
    siye plk.

    ReplyDelete
  4. Hmmm....xtau la plok mak ude. Adat kot. Along ikut je la. Tp sedih jgk taun lps xleh cium tgn hubby di pagi raya..huhuhu. Tp taun ni alhamdulillah...dpat raya skali..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...