Loading...

Friday, June 5, 2009

Hepinyer!!!! Abg Blikan Broandband..(^_^)

Salam...
Dah 4 hr aku x update blog. Ralit layan facebook n friendster..hehehe.
Hepinyer rasa sbb 30/05 ri tu aku,hubby n NIA kuar g cari susu NIA kat Sg Petani.
Kbtulan ari tu ada broadband fair...so,hubby aku blikan celcom broadband utk aku.
Rasa gembira sgt2. Nt kat UPM xyah la aku brsusah payah wi fi kat mn2. Kat umah pun leh cari maklumat. Yg penting leh YM ngan hubby ms kat KL nt. Em cdihnyer, nt aku berjauhan ngan hubby selama 6 month. Aku nak habiskan master ku 1 sem lg. Insyaallah...
Ni aku tgh gn bband aku la ni...Kat cni xdk 3G tp support GPRS. So leh internet gk tp xlaju sgt. Em hubby aku pun blikan nset nokia 5800 yg latest tu. Ada 3G leh video call ngan hubby nt. Nset xsampai lg...Selasa @ Rabu ni br sampai. Guna kurier. Abg, ayg akan gunakn pemberian abg ni sebaik mungkin. Thanks sayang....I LOVE U....mmmuuuaahhhh.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...