Loading...

Sunday, June 21, 2009

HaPpY FaThErS Day!!!!!...(^_^)

Sowi.................
Dah hampir 2 hr aku x update blog. Bkn ape, tghr smlm aku balik umah mak mentua kat Kulim. Balik2 dapat makan durian. Bnyk tol aku make...biasala peminat fanatik...hahaha..(^0^). Nak tau, kebun blkg umah mentua aku penuh ngan buah-buahan. Rambutan lebat tau...aku bwk blik 2 plastik besar kat umah...hehehe. Sbnrnya aku baru sampai umah...memandangkan hubby ku dah kuar main bola n Anith pun leka dengan dunianya so aku pun bka blog ni. Sambil2 tgk ape yg terbaru...(^_^).

Smlm hari sedih wat hubbyku. Nak tau knp? Kereta hubbyku kena conteng ngan budak2. Bukan conteng ngan pen @ pensel tau tp batu. Dah la masa kena conteng tu kami g berjalan ke rumah bapa saudara hubbyku sbb nak tgk cucu baru pastu tukang conteng tu sepupu hubby ku. Mmg pening kpl hubby bila tgk keta kesygn kena calar. Banyak plak tu. Nak polish xtau ilang ke x? Ni aku serta
kan gambar keta hubbyku...cian abg...sabar ye syg....

# Bahagian belakang keta je yg kena tp banyak tu..huhuhu


Korang tau x ari ni ari ape? Ari ni special tau...Ari ni adalah FATHERS DAY. So, kpd kengkawan yg dah jd bapa, abah, abi, papa n walid aku ucapkan HAPPY FATHERS DAY..(^_^). To my hubby, HAPPY FATHERS DAY kpd abg buat kali pertama n buat abah ku, HAPPY FATHERS DAY kpd abah buat kali ke 27. Smlm tepat kul 12 mlm aku trus wish kat hubbyku n bg hubby kad. Abg, ayg xsempat nak prepare present kat abg..sori ye syg...but........ I LOVE U...mmmuuuuaaaahhhh!!!


#HAPPY FATHER'S DAY to abah


# And My Love..ABG..HAPPY FATHER'S DAY!!!...(^_^)

I love both of u...(^_^)..!!!!
Okla, aku rasa stakat tu dulu kot. Kang nt mlm karang aku sambung lg ek..daaa.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...