Loading...

Monday, June 29, 2009

Alhamdulillah...da selamat sampai KL..(^_^)

Fuhh...penat betul malam ni. Tp aku gagahkan diri updated blog dulu..hehehe. Skrg aku dah sampai KL. Skrg aku kat Taman Desa Baiduri, Cheras..umah pak tam ku. Anith dah tido..penat kot jalan jauh. Hubby ada kat luar tgh layan hindustan cte Badshah...ala..yg Shahrukh Khan berlakon tu..(^_^). Kami bertolak dr Kroh jam 930 am then sampai KL around 4 pm. Alhamdulillah perjalanan kami lancar n selamat. Em aku xjd bwk tenggilngku dtg KL sbb brg nak dibwk sangat bnyk. So, abg dengan murah hati menawarkan keta kesygnnya selama 6 bln utk aku ulang alik ke fakulti..terharu aku...sob..sob...syg sgt kat abg tau..mmuuaahhh....(^_^). Bila sampai KL aku trus ke GSO nak tnya pasal biasiswa aku. Brita baiknya aku dapat sambung lg GRF n berita buruknya aku xdapat elaun bln 7. Bln 8 br start dpt elaun...huhuhu..sedihnye...:(. Tp xpe la asalkan dapat sambung balik GRF pun alhamdulillah...amin..

So, after that aku n hubby ke JUSCO Cheras Selatan utk window shopping tp melekat gak kat 'cardigan' yg chummeelll...hehe..kaler biru aqua..rm8.50 for Jusco card member..hehehe. Then kami ke umah pak tam n rehat..mmg penat sgt2 la ari ni..hubby aku mmg sgt penat sbb dia yg drive...cian kat abg...Esok bermula la hidupku sbg seorang 'student' n harap aku akan cepat abiskan master..nak keje plak...da xlarat nak study..huhuhu. Kla, mata pun da ngantok so aku stop dulu ye....daaaaaaaaaaaa.....salam..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...