Loading...

Sunday, June 7, 2009

7 June 2009 @ 1845 pm

Salam...
Jam menunjukkan dah kul 6.45 ptg. Aku boring,so aku updated blog...(^_^). Tinggal aku ngan Anith je kat umah. Hubbyku dah lama kuar main bola..tu exercise wajib tiap2 petang..hehe. Anith plak br jek tdo..kena susu sebotol tdola dia..(^_^). Nak tau x? Antih mcm dah nak bleh meniarap sdri dah. Aku slalu gak latih Anith cara2 nak meniarap ikut buku yg nurse dkt KKIA kwsn aku bagi. Berguna betul buku tu..Ia ada bgtau umur berapa yg anak kita patut meniarap, merangkak n berjalan. Aku slalu exercisekan kaki n tgn anith biar cepat jalan...hehehe. Cepat besar ye syg...ibu xsabar tgk anith memulakan langkah pertama..(^_^). Tp anith br 3 bulan, meniarap n merangkak pun blum lg..hehehe. Sungguh bahagia tgk anak membesar depan mata. Wpun terpaksa layan ragam anith tp aku n hubby seronok. Ni adalah pengalaman kami yg amat berharga. Ok la, dah kul 7 lbh ni. jp g hubby balik..so aku nak tgk ape nak sediakan utk mkn mlm. Bye...daaaa...(^_^)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...