Loading...

Tuesday, June 30, 2009

1st Day Goin to Faculty..(^_^)

Ari ni agak penat gak sbb aku kuar g fakulti with hubby n my daughter agak lama...campur ngan jenjalan n shopping...hehehe. Kul 12 tghr td kami kuar dr umah pak tam trus ke fakulti sbb da janji ngan uder, juli, laila n dayah. Sampai trus kami ke lab n berborak2 ngan diorg. Geram sungguh diorg bila tgk anith...chubby sgt..hehehe. Yg bestnyer lab aku dah wat 'Partition'. So, leh la ltk personal prop's kat lab n ada security. Hepi rasanya....:). Lama gak kami kat fakulti td sbb tggu Juli yg sampai agak lambat. Lps jumpa Juli kami trus ke fakulti abg bli kek TIRAMISU..my favorite kek.. Lps tu kami trus ke Mines Shopping Centre sbb nak g bli extension wire n hanger. Tp ada benda lain jgk yg melekat....beg ltk nset..comel tau...hehehe.. So,kami bli 2. 1 biru n 1 pink...so faham2 je la sape punyer kan???...biru abg n pinkies is mine..(^_^).

After dah puas jenjalan n mkn kat Mines, kami trus balik. Ms tu dah ptg. Dah kul 6 ptg. Fuhh..lamanya kuar. Dr kul 12 tghr sampai 6 ptg. Mlm ni Anith tdo awal. Penat kot jenjalan td. Cian anak ibu...Em, kla. Stakat ni dulu ek..Daaaa....salam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...